Turn-key projecten voor de cannabisteelt

KG Medical is wereldwijd dé specialist bij de bouw van teeltruimtes en kassen, die onmiddellijk van start kunnen gaan. Wij combineren veertig jaar expertise in kassenbouw en kasinrichting met een grote ervaring in cannabisprojecten wereldwijd. De laatste jaren hebben we teeltruimtes voor medicinale cannabis gebouwd in de VS, Canada, Zwitserland, Verenigd Koninkrijk en Oost-Europa.

01

Nederlandse topkwaliteit

KG Medical is onderdeel van de gerenommeerde Nederlandse bedrijven KG Greenhouses en KG Systems. We ondersteunen kwekers en investeerders met een totaalpakket: opzet van het business plan, financiering, bouw van teeltruimte, inrichting van de kas of teelthal, beveiliging. Het resultaat: turn-key projecten die meteen van start kunnen gaan.

IMG 20190702 WA0008

Met gespecialiseerde Partners

Expertise die we zelf niet in huis hebben, halen we bij onze partners in het wereldberoemde Nederlandse tuinbouwnetwerk, internationaal de absolute top. Zo bent u verzekerd van state of the art high-end technologie op het gebied van intern transport, klimaat- en watermanagement. Dat is de beste garantie voor een topkwaliteit product, of het nu gaat om olie of bloemtoppen.

KG systems harvest of az hero

Ondersteuning

KG Medical kan u bovendien bijstaan bij de opzet en het management van de teelt. Zo hebben we een eigen Greenhouse Training Centre in Noord-Macedonië.

Contact ons

Rocherster indoor 1

Trainingen

Hier vinden demonstraties en trainingen voor kwekers plaats met Nederlandse technologie en installaties. Dit centrum wordt omgevormd om cannabiskwekers optimaal teeltondersteuning te bieden.

Contact ons

Bezoek ook onze andere sites: